Gâteau Chique
(Bruids)taarten, Workshops & High Tea
 

 Algemene Voorwaarden Gâteau Chique:

 

Door onze offerte te bevestigen met een akkoord via de mail stemt de klant in met de inhoud van de offerte en de algemene voorwaarden van Gâteau Chique.

Details:

- Gâteau Chique ontvangt uw bestelling bij voorkeur zo lang mogelijk van te voren via het contactformulier op de website of via  info@gateauchique.nl 

- De klant ontvangt de offerte en voorwaarden (na bespreking van de opdracht) per e-mail van Gâteau Chique.

- De klant bevestigt na ontvangst van de offerte of de genoemde details in de offerte correct zijn. Na accord van de offerte bent u verplicht tot betalen.

 Wijzigingen aan het ontwerp nadat het contract is gesloten zijn afhankelijk van beschikbaarheid en mogelijkheden van Gâteau Chique en kunnen leiden tot extra kosten.

- Voor spoed opdrachten kunt u het beste telefonisch contact opnemen (tel. 06 4015 0516). Wij zullen dan de mogelijkheden bekijken (er wordt  € 10,- extra in rekening gebracht).


Bestellen en betalen: 

- Bestellingen worden officieel gereserveerd na een akkoord van de schriftelijke offerte en na betaling van 50% of 100% van het 

totaal bedrag. Bij een aanbetaling  dient de restbetaling uiterlijk 14 dagen voor feesttaarten en 4 weken voor bruidstaarten voor levering van product te worden betaald.

- Bestellingen dienen betaald te worden binnen de termijn die aangegeven is door Gâteau Chique.

- Indien de betaling niet binnen bovengenoemde periode is ontvangen zal de bestelling geannuleerd worden. Hier ontvangt u een schriftelijke bevestiging van per e-mail.

Bestellingen geplaatst binnen 2 weken voor leverdatum (met uitzondering van bruidstaarten) dienen volledig & per direct betaald te worden.

- Prijzen die op onze website staan zijn ( vanaf) prijzen, een prijsindicatie. Afhankelijk van de gewenste decoraties en details kan er eventueel een meerprijs brekend worden. Dit wordt uiteraard altijd vooraf gecommuniceerd.

-  Prijzen zijn in €, incl. BTW. en onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen.

- Producten van Gâteau Chique  kunnen melk, noten, granen, cacao of andere allergenen bevatten of hiermee in aanraking zijn geweest. U dient zelf uw gasten te informeren en bij de bestelling aan te geven of er rekening moet worden gehouden met eventuele allergieën en/of dieet wensen. Gâteau Chique is niet verantwoordelijk voor mogelijk allergische reacties.


Annuleren:

- Bij annulering door de klant na schriftelijke bevestiging :

     1/ tot vier weken voor levering is kosteloos.

     2/ tot 3 weken voor de levering wordt er 25% in rekening gebracht van het overeengekomen totaalbedrag

           vanwege gemaakte kosten.

     3/ bij annulering tot twee weken voor de levering wordt 50% van het bedrag teruggestort.

     4/ Bij annulering binnen twee weken voor levering vervalt alle recht op teruggave.

- Verzetten van de leverdatum van een bestelling kan, wanneer de gewenste datum nog beschikbaar is, tot uiterlijk 2 weken voor de originele leverdatum, met uitzondering van bruidstaarten en bestellingen v.a. 50 personen. De leverdatum hiervan kan, wanneer de gewenste datum nog beschikbaar is, tot uiterlijk 1 maand voor de originele leverdatum worden verzet. Bij verzetten van uw bestelling op een latere datum zal dit gelden als annulering en zal uw aanbetaling als compensatie dienen. Dit in verband met reeds gemaakte kosten en het gereserveerd houden van de gewenste leverdatum. 

Onvoorziene omstandigheden:

- Gâteau Chique is een eenmanszaak en behoudt zich het recht voor om bij ziekte, letsel of zwaar wegende privé omstandigheden een bestelling te annuleren en de klant zo snel mogelijk te informeren. Gâteau Chique is niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor het zoeken naar vervanging. Bij vooruitbetaling zal het bedrag worden terug gestort op het bankrekeningnummer van de klant.


Levering ophalen :

- Feest taarten vanaf 3 lagen en Bruidstaarten kunnen worden bezorgd. Binnen Alphen a/d rijn bedragen de kosten hiervoor € 7,50,- . Daarbuiten wordt € 0,95 per gereden km ( afstand x 2 ) in rekening gebracht met een minimum van € 15,-.

- Bij bezorging op een huwelijkslocatie dient u de locatie er van op de hoogte te stellen dat u de bruidstaart door ons laat bezorgen. Wij nemen zelf ook tijdig contact op met de locatie om de mogelijkheden tot eventueel koelen van de taart en het tijdstip van bezorgen te bespreken.

- Bezorgservice is tot aan de deur, wij kunnen niet de bestelling in een flat naar boven brengen.

- Gâteau Chique doet er alles aan een product van hoge kwaliteit te leveren, maar kan niet verantwoordelijk worden 

gehouden voor onvoorziene omstandigheden,  zoals transportproblemen, ongelukken, arbeidsonenigheden of –stakingen, extreem weer en andere 

oorzaken buiten de invloed van Gâteau Chique .

- Een vertraging van levering zal geen grond zijn voor korting of terugbetaling.

​- Wij zijn niet verantwoordelijk voor schade aan het geleverde product veroorzaakt door een gast, cateraar of personen anders dan het team van Gâteau Chique.

- De klant is verantwoordelijk om zorg te dragen voor een veilige plaats waar geleverde producten bewaard kunnen worden.

- Eigendom van het product gaat over van Gâteau Chique naar de klant zodra het product geleverd is op locatie.

- Bij het ophalen van de bestelling door de klant dient dit op het afgesproken tijdstip te gebeuren. 

- Wij hanteren een marge van maximaal één uur voor het ophalen van de bestelling. Gâteau Chique kan niet garanderen dat er een uur na het afgesproken tijdstip iemand aanwezig is,

- Vanaf het moment dat u de bestelling ophaalt en deze zich buiten ons atelier bevindt, bent u zelf verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen. 


Verzending: 

​-  Verzende is altijd op risico van de koper. Wij kunnen dus niet verantwoordelijk gesteld worden aan schade.


Klachten:

- Indien er een klacht is over het geleverde product dient dit binnen 24 uur per mail gemeld te worden bij Gâteau Chique.

Wij bekijken per klacht hoe deze wordt opgelost. Na 24 uur vervalt eventueel recht op teruggave.

- Graag duidelijk vermelden waar de klacht over gaat, eventueel foto’s toevoegen en bewijs materiaal bewaren, zodat Gâteau Chique kan beoordelen of de klacht gegrond is.

Producten:

- De klant wordt schriftelijk op de hoogte gebracht van niet-eetbare decoraties en is na ontvangst van het product  verantwoordelijk om alle niet eetbare decoraties van de taart te verwijderen, voordat het product wordt aangesneden en/of genuttigd.

- Suikerbloemen zijn gemaakt van eetbare ingrediënten, maar zijn niet geschikt voor consumptie.

- Hoewel onze voorkeur nadrukkelijk uitgaat naar het gebruik van handgemaakte suikerbloemen is het, wanneer u dit wenst, mogelijk om verse bloemen op uw taart te verwerken.

- Wij wijzen u echter op de risico's. Verse bloemen zijn bespoten en kunnen beestjes bevatten.

Verse bloemen dient u zelf aan te (laten) leveren. Wij zullen de bloemen met de uiterste voorzichtigheid en zo veilig mogelijk op de taart verwerken. Wij maken hierbij gebruik van floral-tape, flower-picks en safety seal. Gâteau Chique is echter niet aansprakelijk voor gevolgen veroorzaakt door het gebruik van verse bloemen op een taart.

- Gâteau Chique adviseert de klant over de beste zorg voor de producten, gebaseerd op bepaalde weersomstandigheden.  Indien de klant ervoor kiest dit advies niet te volgen, kan Gâteau Chique niet verantwoordelijk worden gehouden voor de eventuele gevolgen.


Borg en verzekering (huur van de etagère):

- Bij het afhalen van de etagère betaalt u de overeengekomen borgsom. Deze borg krijgt u na retour van de Goederen terug, indien de Goederen volledig, onbeschadigd en voor afloop van de Huurperiode zijn teruggekomen. U gaat ermee akkoord dat we in geval van verlies, schade en/of late terugkomst geld inhouden van de borg.

- Indien de Goederen voor een langere periode worden behouden dan de afgesproken termijn, zonder toestemming van Gâteau Chique, zullen wij 1,5 keer het standaard huurtarief in rekening brengen per extra dag. Als u voor een langere periode wilt huren, vraag dan naar een prijsopgave.


Vervoeren en bewaren adviezen:

- Taarten kunnen het beste plat vervoerd worden, het liefst achter in de auto of op de vloer. Vervoeren op schoot wordt ten zeerste afgeraden.

Het is belangrijk dat de producten na ontvangst in de koelkast worden bewaard tot het moment van aansnijden of nuttigen, tenzij anders aangegeven door Gâteau Chique .

* Bij normale weersomstandigheden kunnen de producten 30 minuten voor het aansnijdmoment worden gepresenteerd buiten de koelkast.

* Bij extreem warm weer wordt geadviseerd de producten niet langer dan 15 minuten buiten de koelkast te houden. 

* De producten dienen niet gepresenteerd te worden in de volle zon. 

* De taart is het makkelijkst aan te snijden met een daarvoor bestemd mes. 

* Het mes kan worden verwarmd in warm water (en dient te worden gedroogd), waardoor het makkelijk door de taart beweegt en er geen grote druk wordt uitgeoefend op de taart.  


Rechten product :

- Gâteau Chique behoudt zich het recht voor foto’s van het product te gebruiken voor promotionele doeleinden zonder vergoeding.

- Gâteau Chique behoudt zich het recht voor last minute beslissingen te nemen over het ontwerp met als doel onze kwaliteitsstandaard te waarborgen. 

Copyright :

- De foto's en taarten op de website van Gâteau Chique & fotoalbum vallen onder copyright ©. 

Zonder toestemming mogen zij niet gebruikt worden voor andere doelein


Voorwaarden en condities:

- Wij behouden ons het recht voor om op elk tijdstip, zonder melding vooraf, veranderingen, verbeteringen en/ of wijzigingen aan te brengen in deze voorwaarden en condities.


Gâteau Chique 2019


 
 
E-mailen
Bellen