Gâteau Chique
(Bruids)taarten, Workshops & High Tea
 

high tea bestellen:


High Tea to go Voorwaarden


 Door onze offerte te bevestigen met een akkoord via de mail stemt de klant in met de inhoud van de offerte en de algemene voorwaarden van Gâteau Chique.

 Gâteau chique heeft het recht haar voorwaarden te allen tijde te wijzigen. Voor gevolgen van tekst fouten kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. 

Een high tea to go is zonder servies en tafeldekken. Deze wordt bezorgd vanaf minimaal 8 personen. De high tea box kunt u eventueel ook zelf afhalen. 


Details:

 - Gâteau Chique ontvangt uw bestelling bij voorkeur zo lang mogelijk van te voren via het contactformulier op de website of via info@gateauchique.nl 

- De klant ontvangt de offerte (na bespreking van de opdracht) per e-mail van Gâteau Chique. 

- De klant bevestigt na ontvangst van de offerte of de genoemde details in de offerte correct zijn. Na akkoord van de offerte bent u verplicht tot betalen.

 - De klant ontvangt factuur en voorwaarden. 

- Voor spoed opdrachten kunt u het beste telefonisch contact opnemen (tel. 06 4015 0516). Wij zullen dan de mogelijkheden bekijken (er wordt € 10,- extra in rekening gebracht).


 Bestellen en betalen: 

- Bestellingen worden officieel gereserveerd na een akkoord van de schriftelijke offerte en na betaling  van het totaal bedrag.

 - Prijzen zijn in €, incl. BTW. en onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen.

 - Producten van Gâteau Chique kunnen melk, noten, granen, cacao of andere allergenen bevatten of hiermee in aanraking zijn geweest. U dient zelf uw gasten te informeren en bij de bestelling aan te geven of er rekening moet worden gehouden met eventuele allergieën en/of dieet wensen. Gâteau Chique is niet verantwoordelijk voor mogelijk allergische reacties. 

- De High tea box wordt vooraf betaald via bankrekening. Wij hebben op dit moment nog geen mogelijkheden tot het betalen via PIN.

- Bestellingen dienen betaald te worden binnen de termijn die aangegeven staat op de factuur.

 - Indien de betaling niet binnen bovengenoemde periode is ontvangen zal de bestelling geannuleerd worden. Hier ontvangt u een schriftelijke bevestiging van per e-mail. 


Annuleren/ verandering van de grootte van het aantal deelnemers:

 Dat is spijtig en de ontstane situatie zal dan ook bespreekbaar zijn. Annulering is kosteloos tot 7 werkdagen voor de levering. Na deze 7 werkdagen brengt Gâteau Chique 50% van het factuur-bedrag in rekening. Bij annulering op de gereserveerde datum zelf vervalt alle recht op teruggave.

Indien er een wijziging in het aantal deelnemers van de High tea komt, dient u dit zo spoedig mogelijk door te geven, maar uiterlijk tot 3 werkdagen voor de High tea. Indien u daarna nog een wijziging in het aantal deelnemers doorgeeft zullen hiervoor kosten in rekening worden gebracht te weten 50 % van de afgesproken prijs per persoon.

 Dit betreft de situatie waarin het aantal deelnemers afneemt. Indien u voor meer mensen een High tea wilt boeken dan kunt u dit tot 4 dagen voor de gereserveerde datum doorgeven. In overleg kan bekeken worden wat de mogelijkheden zijn. Hiervoor zal een meerprijs in rekening worden gebracht. 


Levering ophalen :

 - High tea boxen vanaf 15 personen kunnen worden bezorgd. Binnen Alphen a/d Rijn bedragen de kosten hiervoor € 7,50,-. Daarbuiten wordt € 0,95 per gereden km (afstand x 2 ) in rekening gebracht met een minimum van € 15,-.

- Bezorgservice is tot aan de deur, wij kunnen niet de bestelling in een flat naar boven brengen. 

- Gâteau Chique doet er alles aan een product van hoge kwaliteit te leveren, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor onvoorziene omstandigheden, zoals transportproblemen, ongelukken, stakingen,of extreemweer en andere oorzaken buiten de invloed van Gâteau Chique . 

- Een vertraging van levering zal geen grond zijn voor korting of terugbetaling. 

- Wij zijn niet verantwoordelijk voor schade aan het geleverde product veroorzaakt door een gast, cateraar of personen anders dan het team van Gâteau Chique. 

- De klant is verantwoordelijk om zorg te dragen voor een veilige plaats waar geleverde producten bewaard kunnen worden. 

- Eigendom van het product gaat over van Gâteau Chique naar de klant zodra het product geleverd is op locatie. 

- Bij het ophalen van de bestelling door de klant dient dit op het afgesproken tijdstip te gebeuren. 

- Wij hanteren een marge van maximaal één uur voor het ophalen van de bestelling. Gâteau Chique kan niet garanderen dat er een uur na het afgesproken tijdstip iemand aanwezig is, 

- Vanaf het moment dat u de bestelling ophaalt en deze zich buiten ons atelier bevindt, bent u zelf verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen. Onvoorziene omstandigheden: 

- Gâteau Chique is een eenmanszaak en behoudt zich het recht voor om bij ziekte, letsel of zwaar wegende privé omstandigheden een bestelling te annuleren en de klant zo snel mogelijk te informeren. Gâteau Chique is niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor het zoeken naar vervanging. Bij vooruitbetaling zal het bedrag worden terug gestort op het bankrekeningnummer van de klant. 


Totstandkoming en inhoud overeenkomst 

De overeenkomst komt tot stand door aanvaarding door de cliënt van het aanbod van Gâteau Chique . De cliënt, die een High tea ook namens andere deelnemers boekt, is hoofdelijk aansprakelijk voor alle andere (mede-)cliënten, die hij / zij aanmeldt. Bij de aanmelding door een minderjarige is schriftelijke toestemming van de wettelijk vertegenwoordiger noodzakelijk. 


Klachten: 

- Indien er een klacht is over het geleverde product dient dit binnen 24 uur per mail gemeld te worden bij Gâteau Chique. Wij bekijken per klacht hoe deze wordt opgelost. Na 24 uur vervalt eventueel recht op teruggave. 

- Graag duidelijk vermelden waar de klacht over gaat, eventueel foto’s toevoegen en bewijs materiaal bewaren, zodat Gâteau Chique kan beoordelen of de klacht gegrond is.


 Borg en verzekering (huur van de etagère):

 - Bij het afhalen van de etagère betaalt u de overeengekomen borgsom. Deze borg krijgt u na retour van de Goederen terug, indien de Goederen volledig, onbeschadigd en voor afloop van de Huurperiode zijn teruggekomen. U gaat ermee akkoord dat we in geval van verlies, schade en/of late terugkomst geld inhouden van de borg.

 - Indien de Goederen voor een langere periode worden behouden dan de afgesproken termijn, zonder toestemming van Gâteau Chique, zullen wij 1,5 keer het standaard huurtarief in rekening brengen per extra dag. Als u voor een langere periode wilt huren, vraag dan naar een prijsopgave. 


Rechten product :

 - Gâteau Chique behoudt zich het recht voor foto’s van het product te gebruiken voor promotionele doeleinden zonder vergoeding. 

- Gâteau Chique behoudt zich het recht voor last minute beslissingen te nemen over het ontwerp met als doel onze kwaliteitsstandaard te waarborgen.

 
 
E-mailen
Bellen