Gâteau Chique
(Bruids)taarten, Workshops & High Tea
 

kinderfeest workshops:

 

Vanwege drukte is er op dit moment geen plaats voor kinderfeestjes en  kinderworkshops. Zodra het weer kan, zullen we dit melden.Ben je opzoek naar een gezellig, originele  en creatieve kinderfeestje? Kom dan gezellig je verjaardag vieren bij Gâteau Chique.

Er is niets leuker dan op je eigen verjaardag jouw eigen taartje of cupcakes te versieren. Wij organiseren kinderfeestjes vanaf 6 kindjes en vanaf  5 / 6 jaar (tenzij anders aangegeven).

De feestjes duren gemiddeld 2.5 uur en de prijzen zijn vanaf € 25,- p.p. Alle bedragen zijn inclusief alle materialen, wat te drinken,  wat te snoepen en een bij paseende thema decoratie.


Bij feest hoort een verjaardags lied en ook is het mogelijk om de cadeautjes uit te pakken  Voor de ouders / verzorgers hebben we een koffie/thee hoekje en natuurlijk word er met de kinderen mee gesnoept. Wij vinden het prettig als 1 ouder tijdens het feestje aanwezig is.

Mocht u een kinderfeestje voor 5 personen willen boeken dat betaald u voor 6 personen. Natuurlijk bent u ook vrij om als ouder / verzorger aan te schuiven en gezellig mee  te doen.

Bij alle kinderfeestjes is het mogelijk om een verjaardagstaart te bestellen. Deze worden gevuld met  botercrème en jam naar keus..  Je kunt zelf de kleuren doorgeven van het fondant en wat je graag op de taart wilt hebben of in welk thema de taart moet zijn.


De kinderfeestjes  workshops worden alleen op woensdag en vrijdag gegeven.

Op woensdag mogen de kinderen direct uit school bij ons komen, ze kunnen dan bij ons lunchen. tegen een meerprijs van €4.50 per kind krijgen ze een tosti of frietjes of kroket met snoep groenten en limonade.


Na afloop krijgen de kinderen een leuke diploma van Gâteau Chique en nemen ze hum mooie creatie mee naar huis.

Als het kinderfeestje bij de jarige thuis plaats vindt en deze locatie is meer dan 5 km van Alphen a/d rijn verwijderd, dan komt er een onkostenvergoeding bij van € 0,50 per km.


 


 

Princessentaart  kinderfeestje € 35.95 p.p


Deze feestje is super leuk voor kinderen vanaf 5 jaar. Ze krijgen een klein boltaartje, die ze gaan vullen en versieren met een prachtige prinsessenjurk. Daarna krijgen ze een kleine barbie die ze in de jurk mogen steken. 

Duur: ca. 2,5 uur.

*prijs : €35.95 per kind

*Lunch: €4.50 per kind ( het feestje duurt 30 mn extra).

kinderen kunnen gebruik maken van onze mooie assortiment van princes jurken en krijgen ze een stoer glittertattoo's om het feest compleet te maken!


  


Cupcakes kinderfeestje € 25.50 p.p


Bij deze workshop gaan de kinderen aan de slag met het decoreren van 4 cupcakes per kind.

Deze feestje is leuk voor kinderen vanaf 5 jaar.

Samen met onze hulp versieren de kinderen de cupcakes met de mooiste uitstekers, vormpjes en kleuren fondant. Het is pas echt een feestje als je zelf mag smullen van het lekkers en je met schitterende cupcakes naar huis gaat!

Duur: ca 2 uur

*Prijs: €25.50 pp

*Lunch: €4.50 per kind ( het feestje duurt 30 mn extra)Unicorn taart  kinderfeestje € 45,00 p.p

Voor kinderen vanaf 8 jaar

Bij dit feestje gaan de kinderen zelf een Unicorn taart maken. Het boltaartje staat al afgesmeerd voor je klaar maar de rest doe je allemaal helemaal zelf. Iedereen mag alle kleuren zelf uitkiezen.

Duur: ca 2.5  uur

*Prijs: €45.00 per kind

*Lunch: €4.50 per kind ( het feestje duurt 30 mn extra). * Prijzen zijn inc 9%. BTW. 

 
 
E-mailen
Bellen