Gâteau Chique
(Bruids)taarten, Workshops & High Tea
 

Macarons

De Macaron, het hipste koekje uit Parijs!! Een amandelkoekje, krokant van buiten, zacht van binnen.

Macarons vallen bij iedereen in de smaak. Dit ronde gebakje spreekt jong en oud aan en buigt zich naar ieders wens.

Een koekje wat veel aandacht en liefde nodig heeft. Na duizenden kan ik zeggen dat het voor mij geen probleem meer is ze te maken.  Altijd handgemaakt met aandacht en smaak.


Wij gebruiken hierbij geen smaakstoffen, maar verse ingrediënten en producten. Deze ambachtelijke bereiding is duidelijk terug te vinden in de smaak, luchtigheid en structuur van onze macarons.
Een koekje dat niet meer weg te denken is op feesten, bruiloften, borrels, etc. Uw gasten staan versteld en zijn verrast als u hun macarons aanbiedt. 


U onderscheidt zich hiermee van alle andere feesten en bruiloften, met name als de macarons worden opgesteld in zo een prachtige macarontoren, die wij uiteraard kunnen leveren. De macarons kunnen ook na afloop in een doosje als ‘bedankje’ aan uw gasten worden meegegeven. 


Macarons kunnen het beste worden bewaard in de koelkast (in een air tight container).  Hier blijven ze ongeveer een week goed.

Indien u de macarons bewaart in de koelkast en daarna wil nuttigen, adviseren wij u deze eerst een kwartier op kamertemperatuur te laten komen.


Onze smaken:

Vanille

Pistache

Melk chocolade

Puur chocolade

Witte chocolade

Citroen

Oreo

Aardbei

Mango

Mokka

Kokos

Frambozen

Nutella

Salty karamel

Hazelnoot

Cherry

Tiramisu

Irish coffee


 
 
E-mailen
Bellen