Gâteau Chique
(Bruids)taarten, Workshops & High Tea
 

workshops:

 

Wij geven verschillende soorten workshops waarbij je leert een taart of cupcakes te maken en fraai te decoreren. De workshops zijn zowel voor beginners als voor gevorderden. Bij de verschillende workshops en cursussen wordt ook aangegeven of je al een basiskennis dient te hebben of niet. De meeste workshops zijn toegankelijk voor iedereen en is geen ervaring vereist. .


Workshops zijn te boeken voor groepen vanaf 6 personen. U kunt een workshop organiseren voor uw kookclub, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of voor uw vriendenclub natuurlijk.

Workshops voor groepen organiseren wij bij u thuis of een door mij verzorgde locatie. U hoeft zelf niets voor te bereiden voor de workshop, materialen en ingrediënten worden verzorgd, slechts de aanwezigheid van een oven( voor bepaalde worksops) is voldoende. Zo is het erg gemakkelijk om een workshop te organiseren voor uw vrienden of familie zonder de logistieke organisatie.

Een workshop is te boeken in de omgeving van Alphen aan den Rijn, langere afstanden zijn in overleg ook mogelijk.

Is de workshop al vol? Geef je dan op voor een plaatsje op de reservelijst. Komt de datum waarop de workshop wordt gegeven jou net niet uit? Verzamel dan een groep vrienden (minimaal 6) en stel zelf een datum voor!

workshops voorwaarden:

  

* Bij het opgeven voor een workshop ga je automatisch akkoord met de voorwaarden.

 • De workshops worden gehouden onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen. Zulks ter beoordeling van Gâteau Chique.

 • Per workshop zijn er slechts een bepaald aantal plekken beschikbaar. Het is voorlopig vastgesteld op 3 volwassen deelnemers per workshop i.v.m de regelgeving rond COVID 19.

 • Aan de workshopkalender kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen aan de opzet van workshops of workshopdata zijn voorbehouden aan Gâteau Chique.

 • Bij aanmelden ontvangen we graag uw voor- en achternaam, de gewenste workshop, de betreffende datum, het aantal personen waarvoor we mogen reserveren en één mailadres. Pas nadat we deze gegevens ontvangen hebben, wordt er een voorlopige reservering voor je gemaakt.  

 • Bevestiging van aanmelding kan enkel via mail (info@Gateauchique.nl)

 • Na aanmelding via onze site ontvang je van ons een mail met daarin alle informatie en tevens een betaalverzoek. Dit betaalverzoek dient binnen 2 dagen betaald te worden. Als deze betaling uitblijft, zal de reservering automatisch komen te vervallen. Wanneer dit tweemaal voorkomt, zullen verdere aanmeldingen helaas niet meer in behandeling genomen worden.  Contant betalen behoort dus niet tot de mogelijkheden, wij maken hierop geen uitzonderingen.

 • Aanmeldingen die niet (elektronisch) zijn bevestigd door Gâteau Chique via e-mail komen zonder enige berichtgeving te vervallen.

 • De reservering is pas definitief na ontvangst van de betaling. 

 • Indien de betaling op de doorgegeven datum (dus 2 dagen na het sturen van het betaalverzoek)  nog niet is binnengekomen behoudt Gâteau Chique het recht om de voorlopige reservering weer vrij te geven zonder enige berichtgeving..

 • Workshops geboekt binnen 2 weken voor aanvang dienen volledig & per direct betaald te worden.

 • Inschrijving vindt plaats in volgorde van ontvangst van de aanmeldingen.
   

  Voorwaarden bij annulering:

 • Afmelden kan enkel via mail (info@Gateauchique.nl) of telefonisch bellen op 0 6 40 15 05 16 (geen sms of whatsapp berchten).

 • Bij afmelding voor een workshop wordt er altijd € 25 kosten in rekening gebracht. 

 • Tot uiterlijk 4 weken voor aanvang van de workshop wordt het volledige bedrag(minus de administratiekosten € 25)  terug gestort.

 • Bij afmelding tussen 4 en 2 weken voor aanvang van de workshop, wordt er 50% van het totale bedrag (minus de administratiekosten) teruggestort.  

 • Bij afmelding binnen 2 weken voor aanvang van de workshop, vervalt recht op teruggave van het bedrag.  Wanneer we géén afmelding ontvangen, of je verschijnt niet op de workshop  wordt er uiteraard niets teruggestort.

 • Mocht u verhinderd zijn, dan mag u ook zelf voor vervanging zorgen. Uw deelnamebevestiging is overdraagbaar, maar meld het wel even.

 • Wordt de workshop door Gâteau Chique geannuleerd, dan wordt het volledige bedrag terug gestort.

 • Als het minimum aantal  deelnemers (zulks ter beoordeling van Gâteau Chique) per workshop niet bereikt wordt, is het mogelijk dat de workshop geen doorgang vindt. Uiterlijk 7 dagen van te voren ontvangt u hier bericht over. Je hebt dan de mogelijkheid om deel te nemen op een andere datum of we storten het volledige bedrag uiteraard naar je terug.

 • Gâteau Chique is gerechtigd bij ziekte of bijzondere omstandigheden (zulks ter beoordeling van Gâteau Chique) de aangeboden workshop te annuleren. Bij annulering wordt de inschrijving zonder kosten verplaatst naar een andere datum, in overleg met de deelnemer.

 • Gâteau Chique is gerechtigd bij maatregelen, ingesteld door de overheid in verband met COVID19, de aangeboden workshop te annuleren. Bij annulering wordt de inschrijving zonder kosten verplaatst naar een andere datum of mag de deelnemer een andere workshop uitkiezen uit het aanbod. Dit wordt zo goed mogelijk overlegd met de deelnemer.


Klachten
Heb je een klacht over een workshop of cursus? Neem dan contact met Gâteau Chique op en we zullen ons best doen om je daarbij van dienst te zijn en het probleem proberen op te lossen.

 
Het indienen van een klacht ontslaat de deelnemer niet van de betalingsverplichting.
 

 Publicaties
Gâteau Chique behoudt zich het recht voor eventuele geluids- en/of beeldopnames te gebruiken ten behoeve van publicitaire doeleinden op sociale media en andere publicaties.


  Overig
Gâteau Chique behoudt zich altijd het recht om de workshops en cursussen inhoudelijk te veranderen en/of prijzen te wijzigen.
Als een deelnemer hinder veroorzaakt voor of tijdens een workshop of cursus (zulks ter beoordeling van Gâteau Chique) , dan hebben wij het recht om deze persoon te weigeren of te verwijderen uit de workshop en te weigeren voor volgende workshops of lessen van de cursus. De deelnemer krijgt hierbij het betaalde geld niet terug.


 Voorwaarden en condities:

Gâteau Chique behoudt zich het recht voor om op elk tijdstip, zonder melding vooraf, veranderingen, verbeteringen en/of wijzigingen aan te brengen in deze voorwaarden en condities.


Gâteau Chique 2024


 

 
 
E-mailen
Bellen